Event in The Netherlands

We are waiting for you on Friday, June 15th for the second edition of the GS&ID. During that day, you will be able to discover many sports and have the privilege to share it with your colleagues and clients. You will also have the chance to meet and get inspired by our guests athletes who will be here to talk about their experience through sport.


When: Friday, June 15th, 2018, from 12:00 to 18:30


Where: Omnisport Apledoorn

Events in The Netherlands

July 18, Arnhem.

Vitaliteit is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Een prachtige ontwikkeling die ook Adecco Group Nederland volledig onderschrijft. Sporten en bewegen hoort bij ons. Wij vinden het belangrijk een gezonde organisatie te zijn, die bruist van de energie. De mentaliteit die daarbij hoort; jezelf blijven uitdagen, grenzen verleggen en vooruitgaan, is ook duidelijk terug te zien in ons DNA. Dat bereiken wij mede door de inzet van ons prachtige sportprogramma Win4Youth. En 18 juli aanstaande zal de gehele Adecco Group in het teken staan van sport. Wij willen u, als relatie van Adecco, Ajilon, Pontoon, Lee Hecht Harrison of Badenoch & Clark van harte uitnodigen aan te sluiten bij deze sportieve middag.

Wij ontvangen u graag met een lunch. Na de lunch zullen we u meer informatie geven over ons sportieve programma Win4Youth en het Athlete Career Programme en gaan we luisteren naar experts op het gebied van voeding en het belang van bewegen op de werkvloer. We laten ons inspireren door een paralympische sporter voor wie sporten in de basis niet direct vanzelfsprekend is geweest en gaan luisteren naar een prachtig persoonlijk verhaal over de offers die topsport met zich meebrengt. Maar natuurlijk gaan we ook zelf bewegen, samen sporten en we maken het u op sommige vlakken een klein beetje moeilijker. Basketbal, golf, u kunt samen met de Papendal trainers een mooi rondje hardlopen. Keuze genoeg om iets te gaan doen wat bij u past. Deze middag hoeft u dus ook niet zakelijk gekleed te komen. We ontvangen u graag in een outfit waarin bewegen voor u makkelijk en comfortabel is. We sluiten de middag af met een hersteldrankje en klein hapje (niet maaltijd vervangend). Deelname is kosteloos. We hopen echter wel dat u het gehele programma met ons doorloopt; dus de sessies inclusief de sportieve activiteit. Wij zien ernaar uit u de 18e juli te verwelkomen op Papendal om samen een sportieve middag te beleven. Scroll naar beneden voor alle informatie, het programma en om u aan te melden.

Event details

On the programme: Many different sporting activities, such as Track cycling Holahoop and Volleyball. Presence of high profile athletes and Para-athletes to help motivating you.

Registration: Please register here

Event details

Sportcentrum Papendal, Papendallaan 3, Arnhem